Jouw privacy

Bij Gezond Centraal staat privacy hoog in het vaandel. Alle persoonlijke gegevens die bij Gezond Centraal bekend zijn zullen ten alle tijden bij Gezond Centraal blijven. Deze gegevens zullen niet met derden partijen gedeeld worden.

De persoonlijke gegevens die bij Gezond Centraal bekend zijn worden verkregen door middel van de reacties, contact- en feedbackformulieren. Het gebruik van deze gegevens wordt uitsluitend gebruikt wanneer nodig is. Zo zal een e-mailadres bijvoorbeeld alleen gebruikt worden voor het beantwoorden van een mail of formulier.

Het e-mailadres wat opgegeven moet worden voor het plaatsen van een reactie wordt uitsluitend gebruikt om je op de hoogte te brengen als er op een reactie is gereageerd.

Gezond Centraal maakt gebruik van een versleutelde verbinding. Een versleutelde verbinding is te herkennen aan het “slotje” wat vaak in de buurt van de adresbalk wordt getoond. Dit betekent dat alle data die er tussen Gezond Centraal en bezoeker plaatsvind versleuteld (encryptie) is. Het onderscheppen van persoonlijke informatie als derde partij (man-in-the-middle-aanval) wordt hierbij verholpen.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de privacy neem gerust contact op via het contactformulier.