Beautyweetjes

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 33139x bekeken

BeautyweetjesVrouwen en “onthullende” beautyfeiten

De wereld van make-up is bijzonder fascinerend. Wist je bijvoorbeeld dat Chinezen de eerste nagellak maakten, zo’n 3 000 jaar voor Christus? Ontdek nog meer fascinerende feiten van de beautyplaneet!

Lipstick
Tijdens hun leven gebruiken vrouwen gemiddeld zo’n twee kilogram lipstick. Studies hebben aangetoond dat de verkoop van lipstick stijgt op een grijze of regenachtige dag. 5% van de lipstick die een vrouw opdoet laat ze achter op glazen, kopjes, kleding en/of… mannen.

(Hoofd)haar
“Blondes have more fun”, maar wist je ook dat ze meer haar hebben? Een blondine heeft gemiddeld 140.000 haren op haar hoofd, brunettes 110.000 en roodharigen “slechts” 80.000.

Vrouw en dieet
Vrouwen stoppen gemiddeld na 5 weken, 2 dagen en 43 minuten met een dieet.

Oeps.. Een slecht nieuws!
Met make-up op naar bed gaan zorgt ervoor dat je huid zeven keer sneller veroudert.

Hoe blij ben jij met je voeten?
Volgens 40% van de vrouwen bepaalt het uitzicht van hun teennagels de mate waarin ze blij zijn met hun voeten. Zorg dus ervoor dat je teennagels altijd tip top in orde zijn!

Schaamtegevoel?
Bijna drie vierde van de vrouwen die een niet-chirurgische ingreep ondergaat, zoals een Botox-injectie, verbergt dit voor vriend(inn)en en familie. Meer dan de helft vertelt het zelfs niet aan hun partners.

Huid
96% van de vrouwen heeft huidproblemen. Vooral een droge huid (43%), puistjes of pukkeltjes (30%) en rimpels (22%) worden als “lastig” ervaren.

Hoofdhaar: hoe lang is lang?
Het langste haar op de wereld is bijna drie meter lang.

Cellulitis
95% van de vrouwen heeft cellulitis.  Ja, dus óók de slanke vrouwen!

Bron: De Goed Nieuws krant

Geef een reactie