Deze 7 kruiden helpen in de strijd tegen kanker

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 63029x bekeken

Deze-7-kruiden-helpen-in-de-strijd-tegen-kankerNatuurlijke middelen bij kanker

Huidige kankerbehandelingen hebben vaak nare bijwerkingen zoals misselijkheid en pijnlijke mondzweren. Er zijn echter ook natuurlijke middelen die helpen in de strijd tegen kanker.

Kamille
Dit kruid bestrijdt slaapproblemen en kan helpen bij zweren in de mond. Daarnaast helpt het tegen spijsverteringsproblemen en ontspant het de spieren, vooral die van de maag en de darmen. Een kop kamillethee vlak voor het slapen gaan zorgt voor een goede nachtrust.

Pepermunt
Al duizenden jaren wordt pepermunt gebruikt tegen verteringsproblemen, krampen en diarree. Het helpt ook bij voedselvergiftiging. Pepermunt heeft een kalmerende werking op de spieren van de maag en zorgt dat voeding makkelijker door de maag gaat. Een kop muntthee verzacht maagklachten en helpt tegen pijnlijke mondzweren.

Look
Dit kruid is rijk aan zwavel, arganine, flavonoïden en seleen. Het actieve bestanddeel van look, allicine, is zeer efficiënt tegen verscheidene bacteriën. Uit diverse studies blijkt dat dit kruid het risico op maag-, darm- slokdarm-, alvleesklier- en borstkanker verlaagt. Het helpt ook bij de ontgifting van het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast helpt het de bloeddruk te verlagen.

Chilipepers
Chilipepers bevatten capsaïcine, een stof die werkt als een soort pijnstiller. Er bestaan bijvoorbeeld crèmes op basis van capsaïcine, die pijn in bepaalde gebieden van het lichaam doen afnemen als ze op de huid worden aangebracht. Chilipepers zijn ook goed voor de spijsvertering.

Kurkuma
Dit kruid bevat curcumine, een antioxidant met een ontstekingsremmende werking. Het kan bescherming bieden tegen kanker. Op dit moment wordt onderzocht of kurkuma helpt om darm-, prostaat-, borst- en huidkanker te voorkomen en te genezen.

Rozemarijn
Rozemarijn is een bron van antioxidanten en helpt bij de ontgifting van het lichaam. Het helpt ook tegen winderigheid en verteringsproblemen. Rozemarijn verhoogt bovendien de eetlust.

Gember
Dit kruid wordt gebruikt om tal van aandoeningen zoals verkoudheid en verstopping tegen de gaan. Het consumeren van gember of gemberthee kan helpen om misselijkheid te bestrijden.

Bron: 9 For News

Geef een reactie