Fibromyalgie: omgaan met weke-delenreuma

Door Internationaal Therapeut, 5 reacties, 190559x bekeken

Fibromyalgie-omgaan-met-weke-delenreumaBoek “Fibromyalgie: omgaan met weke-delen reuma”

Ervaringen van een fibromyalgie patiënt

Al jarenlang ben ik fibromyalgie patiënt en ik weet drommels goed hoe mensen die deze ziekte hebben zich kunnen voelen. Maar heel veel mensen weten van deze ziekte weinig af. Daarom heb ik, nadat ik een revalidatie van acht weken heb gehad en té weinig informatie over fibromyalgie te vinden was, zelf een boek geschreven. En ik wilde een positief boek schrijven, want ik weet juist dat mensen met fibromyalgie positieve mensen zijn.

Helaas is er soms geen begrip voor deze ziekte en wordt het maar afgedaan als iets wat tussen de oren zit. Nou, ja in wezen is dat ook zo, want álles zit tussen je oren. Maar het ligt er maar alleen hoe je het zegt. Ik wil zo graag de mensen een hart onder de riem steken en zeggen dat ze waardevol en uniek zijn. Ieder op zijn of haar eigen wijze.

Naast het schrijven van mijn boek “Fibromyalgie: omgaan met weke-delen reuma” doe ik (voor zover mijn lichaam het toelaat) nog erg veel. Ik kijk ook eerst wat ik allemaal nog wel kan. Ik zing in een groep van vijf als ‘De Volle Kruuk’ (carnavalsnummers en medleys), ik teken graag, zing bij een smartlappenkoor, doe wat redactiewerk en hou mijn forum en website bij:
www.huubsfibromyalgiesite.nl
www.facebook.com/huubsfibromyalgiesite.

Met mijn paranormale gave help ik veel mensen die in mijn praktijk komen en via internet. Het is mooi  werk om te doen. Het is fijn om te zien dat mensen positief veranderen.

In het boek behandel ik een groot aantal onderwerpen en wil dan ook geen onderwerpen laten liggen. Alles moet zoveel en zo goed mogelijk verteld worden. Het is belangrijk dat mensen weten wat fibromyalgie voor velen betekent. Een aantal onderwerpen zijn:

– emoties en gevoelens;
– seksualiteit;
– begrip en onbegrip;
– concentratie;
– nieuwe diagnostische criteria;
– pijnlijst (voor velen zéér belangrijk);
– verhalen van lotgenoten;
– enzovoorts.

Het boek: “Fibromyalgie: omgaan met weke-delenreuma” is verkrijgbaar in iedere boekhandel in Nederland en België. Daarnaast heb ik nog twee boekjes geschreven over emoties en gevoelens en chronische pijnpatiënten. Deze zijn helaas niet meer in de handel. Verder ben ik druk bezig met het schrijven van een geheel nieuw boek over emoties en gevoelens en een boek over ‘aangenamer leven met pijn en andere ongemakken’.

Mensen mogen mij altijd mailen naar huipie82@hotmail.com om vragen te stellen. Voor zover ik dat kan doen wil ik héél graag andere fibromyalgie patiënten op weg helpen.

Ik wens iedereen heel veel Licht, kracht en energie toe.

Vriendelijke groet,

Huub Fest.

Ingezonden artikel door: Huub Fest, www.huubsfibromyalgiesite.nl

Reacties (5)

 1. 25 augustus 2015
  0

  Hallo lieve mensen,ik heb een eigen praktijk
  Pijit Helende Massage van mijn voorouders en oma en moeder uit Indonesie meegekregen.
  Ik heb heel veel mensen mogen behandelen vanaf mijn 17e jaar tot heden nu 58 jaar.
  Ik ben zelf vanaf mijn geboorte tot aan mijn vierde jaar verlamd geweest mijn moeder heeft mijn vier jaar dag en nacht behandeld met de orginele Pijit helende massage geholpen ,volgens de doktoren was het over voor mij maar! mijn moeder zette door en hier is het resultaat.
  Ik ben vader van drie kinderen ,toen ik mijn vrouw leerde kennen was zij een kant verlamd geweest naar een behandeling van mijn Pijit helende massage doet zij alles weer! en in tussentijd zijn er heel veel mensen door mijn handen gegaan de afgelopen jaren.
  Graag wil ik deze mensen behandelen die deze ziekte van Fybromyalgie hebben ze mogen met mij bellen of mailen
  Voor mij mag het hoor? en mijn consult is maar 20 Euro p.p. voor een uur kan wat langer zijn geen probleem.
  Dus ik ga graag de uitaging aan ,ik heb meerdere mensen al behandeld met uit een lopende klachten.
  Hopend dat ik deze mensen ook mag helpen.
  Ze mogen mij bellen naar 0628864226 Ruud de therapeut.
  Ik heb pas een website geopend ongeveer een half jaar nu meer als 10.000 bezoekers en vele mensen al behandeld met goede resultaten ziemijn website pukumas.nl ook sta ik op facebook bij pukumas massage.
  Nogmaals ,ik hoop dat ik deze mensen mag helpen,geen wachtlijsten bij mij.
  Met vriendelijke groet,
  Ruud Tucan Pijit Masseur.

 2. Maike
  1 december 2014
  0

  Is er ook bekend hoe het komt dat ik tijdens zwangerschap veel minder last heb van mijn fb?
  Mvg,
  Maike

 3. Marlene Weijers-Dol
  26 november 2014
  0

  Goedemiddag,
  Ik ben zelf al mijn hele leven fb
  Patiënt en ik en mijn man zoeken veel op over
  Deze vreselijke ziekte!
  Bijdeze ; Google Dr.Bauer Zwitserland.

  ♡ Love&Respect ♡ MarleneLightworker.

 4. 12 november 2014
  0

  Ik zou graag willen weten waar dat boek te koop is zit al jaren met veel pyn op het ogenblik slik ik sifron dat my helpt maat pas na 3 uur inname en dat is soms al te laat graag zou ik willen weten wat dit remedie inhoud want ben soms moedeloos van de pyn sommige mensen weten niet wat het is om iedere dag pyn te hebben kyk er naar uitom myn pyn enigsinds te verminderen by voor baat dank wacht vol spannig af

  1. Zendorado
   12 november 2014
   0

   Hallo Willy,

   Meer informatie over het boek van Huub Fest kun je vinden op zijn website: http://www.huubsfibromyalgiesite.nl/. In de rechter kolom (bij het plaatje van het boek) staan 2 links waar de e-books te koop (en downloaden) zijn.

   We wensen dat de informatie in dit boek je verlichting brengt.

   Hartegroet,
   Zendorado

Geef een reactie