FulFix: de magie voor je prachthaar

Door Internationaal Therapeut, 8 reacties, 192135x bekeken

FulFix_de-magie-voor-je-prachthaarNatuurlijk middel dat al je haarproblemen oplost

Onlangs werd de wetenschappelijke wereld ernstig geschokt door het onverwachte nieuws na tientallen jaren van diepgaand onderzoek: kaalheid is behandelbaar!

Doctor A. Chan en haar unieke ontdekking

“FulFix is de enige natuurlijke manier om van kaalheid af te komen en/of van dun haar gezond, glanzend en dik nieuw haar te maken. Het is een belofte gegeven en gehouden door natuur. Het is een presta-tie die nooit eerder op het gebied van effectieve behandeling van haarproble-men is gemaakt,” aldus dr. Chan.

Doctor A. Chan is een in Amerika geboren Chinese die afgestudeerd is in dermatolo-gie aan de Stanford University School of Medicine. Na haar cum laude afstuderen, werkte dr. Chan ruim 20 jaar als Research Supervisor voor klinische dermatologische testen die gericht waren op het vinden van een aantal serieuze huidaandoeningen die wellicht geneesbaar waren. Een van die aandoeningen was kaalheid – het gedeeltelijk of geheel ontbreken van haargroei.

Na jaren de effectiviteit te testen van verschillende stoffen die haargroei stimuleren, ontdekte dr. Chan eindelijk het enige ontbrekende ingrediënt van een krachtig middel dat voor bijna twee decennia geheim werd gehouden. Dat was een uiterst zeldzame plant die alleen op een paar bijzondere plekken in de hele wereld groeit en waarvan de distributie en het gebruik tot nu toe strikt beperkt zijn.

“Wanneer gemengd met andere genezende elementen, is dit kruid letterlijk een soort van magie voor de hoofdhuid – het bedekt het met nieuw haar!”, dr. Chan verklaarde dit tijdens een medische conferentie met collega’s gehouden in Chicago, VS.

Na 20 jaar van onderzoek en klinische studies, heeft dr. Chan eindelijk een patent op een uniek middel dat kaalheid geneest. Haar fenomenale product heeft 16 testen en volgens wetenschappelijke berekeningen toont het 98.7% succes bij het genezen van kaalheid en dun haar.

Daarnaast brengt de oplossing niet alleen “haar weer tot leven” maar het verbetert ook enorm de kwaliteit door het voeden van de hoofdhuid en het volledig reconstrueren van het haarzakje, zodat haar dikker begint te groeien en drie keer sneller.

Het verhaal van dr. Chan
In een interview vertelt dr. Chan over haar ontdekking dat het raadsel van kaalheid en dunner wordend haar heeft opgelost:

“Het is een interessant verhaal. Als moderne wetenschapper, heb ik voornamelijk gewerkt in de VS en Europa. Ik was gewend om te geloven dat als hightech apparatuur en chemische mengsels niet werken, niets anders kan… Maar ik had het deze keer mis. Ik had nooit gedacht dat het antwoord op mijn studie zou worden gevonden in Azië…

Tien maanden geleden was ik op bezoek in een oud dorp in China met mijn moeder en andere leden van de familie. Dat dorp is de geboorteplaats van mijn overgrootvader – toeval, toch? (ze lacht). Er was een ding over de mensen van dat dorp die me echt schokte – niemand, helemaal niemand, had grijs of kalend haar! Helemaal niemand en er waren mensen daar die ruim 90 jaar oud waren! Ze hadden allemaal dik, gezond, donker haar zonder enige kaalheid!

Ik begon een onderzoek en na een paar dagen kwam ik erachter dat er een speciale oplossing was die ze gebruikten om hun haren – hoe zeg ik dat – ontastbaar te maken voor tijd en ook nog super mooi. Het was een soort donkergroene, dikke siroop die ze op de haarwortels wrijven. Het zag er best vies uit! (ze lacht)

Deze dikke donkergroene siroop wordt van kruiden gemaakt, een plant die nog niet bekend was en dus nog niet eerder gebruikt in westerse medicijnen. De Chinezen behandelen al eeuwen wonden, huidontstekingen en kaalheid met gebruik van extracten van de gedroogde plant. Ze vertelde me dat de naam van de plant He Shou Wu is, het betekent “een oplossing voor elk kwaal”. De Latijnse naam is Fallopia multiflora. De oude genezers hielden het voor de buitenwereld geheim en wilde het zo laten tot ik verscheen en vragen begon te stellen.

Ik mocht het kruid uit Azië exporteren, omdat ze me vertrouwden, blijkbaar omdat ik Chinees ben (ze wijst lachend naar haar gezicht). Ze vertrouwde me omdat ik een arts was. Tot slot stemde ze in dat ik hun kruid gebruikte in mijn oplossing omdat ik ze hielp begrijpen hoeveel mensen over de hele wereld er genezen zouden worden van deze vervelende, gênante conditie die de westerse medicijnen niet kon genezen en waarvan ik dacht dat deze geneesbaar was. Ze wilden helpen en natuurlijk heeft mijn instituut naar behoren betaald voor hun kruid, maar het was het helemaal waard!

Tot nu toe zijn er ruim 1000 mensen, mannen en vrouwen, die vrijwillig hebben deelgenomen aan de klinische test van het product, wat al met al ruim een half jaar duurde. Ze hadden allemaal last van kaalheid of beschadigd en droog haar. We brachten de oplossing twee keer per week aan op hun haarwortels, op gewassen haar. Binnen twee maanden waren we verbluft om te zien dat er bij 98.7% van de deelnemers nieuw haar groeide op hun hoofd! Sommige waren zo ontroerd dat ze huilden… Bij vrouwen met lang en beschadigd of dun haar, was het haar terug gekomen als sterke, zachte en glanzende manen zoals de modellen op tv. De resultaten waren spectaculair, 98.7% effectiviteit – dat is bijna volledige effectiviteit in de behandeling van kaalheid en dun haar… Dat is een zeer zeldzame wetenschappelijke doorbraak.

Mijn team en ik ontvingen een octrooi voor dit product, dus ons laboratorium is vrijwel de enige in de wereld waar het is toegestaan om het te produceren. Het is niet zo gemakkelijk te vinden, door de beperkte hoeveelheden He Shou Wu, kunnen we als gevolg slechts een beperkt aantal sprayflessen produceren. U kunt dit product niet in de apotheek, drogist, supermarkten of biologische winkels vinden. U kunt het alleen online bestellen op de officiële website en als u geluk heeft, zult u goedgekeurd worden om het product te kopen en zullen ze het binnen een paar dagen aan uw deur bezorgen. Ik noemde het product FulFix, want dat is wat het doet – het lost al uw haarproblemen op. Dit is de enige natuurlijke manier om van kaalheid of dun haar gezond, glanzend en dik nieuw haar te gaan. Het is een belofte gegeven en gehouden door natuur. Het is een prestatie die nooit eerder op het gebied van effectieve behandeling van haarproblemen is gemaakt.”

Voor de officiële website van Fulfix, klik hier. Daar kun je Fulfix (online) bestellen.

Bron: Hair Health Journal

Reacties (8)

 1. Cilia van der Meer-Beekmans
  20 december 2014
  0

  Ik heb dit middel lang genoeg gebruikt om zeker te weten er geen haar is gegroeid.
  Ik ben nu helemaal kaal en vindt dat vreselijk. Mijn haar ziekte heet Alopecia totalis en zelfs de dermatoloog zegt dat daarvoor nog geen middel voor haargroei is gevonden en mijns inzien is dat een wetenschapper en wie moet dat dan anders wel weten??
  Jammer van al uw studie dokter Shan.

  Groet en wanneer komt er nu eens echt goed nieuws?

 2. Astrid
  1 november 2014
  +1

  Geloof het toch niet. Kijk maar eens op

  http://plazilla.com/page/4295138935/fulfix-haargroeimiddel-onderzoek-werkt-het-betrouwbaar-of-oplichting

  En als het werkelijk zo goed was als hierboven wordt beschreven dan was het toch allang wereld beroemd.
  Het spul wat er in zit is gif en kan zelf leverfalen veroorzaken volgens verschillende sites. Want bovenstaande site is niet de enige die er over schrijft. Doe eerst onderzoek voordat je iets gaat kopen.

 3. 24 oktober 2014
  0

  Waar kunnen we zoiets bestellen om het uit te proberen?

 4. g
  12 september 2014
  0

  typisch, dat als je de naam van de plant intypt er meerdere merken capsules met dit middel verkocht worden.. hoezo dan onbekend, en ik ben de enige die het mee mocht nemen en we hebben er patent op??? en typisch dat het dan al zolang op de markt is, dit wondermiddel.. ik weet het niet hoor.. check iets voordat je het besteld of probeert ,, hoe graag je er ook in geloven wilt.. als het zo zeldzaam was dan was het in mijn beleving alleen via dermatologen te verkrijgen voor mensen die het daadwerkelijk nodig hebben….en niet voor een ieder die een mooie bos haar wil hebben,,, alhoewel iedereen dat wel zou willen haha..

 5. Ana maria de Carvalho
  17 juli 2014
  0

  ik wil kopen

 6. 24 juni 2014
  0

  welke verwachtingen zijn ermee waar andere sides
  zo hoog dit naar voren brengen

 7. Arthur van der Berg
  22 mei 2014
  0

  Ik gebruik het middel al 2 maanden. Het maakt absoluut niet waar waarvoor het is bedoeld. Er is in die 2 maanden (bij dagelijks gebruik!) Geen spoortje terug te vinden van extra haargroei. Ik heb zelfs foto’s gemaakt van voor de behandeling en nu en er is geen verschil te ontdekken… Hoezo 98,7% kans op succes? Jammer dat er op deze manier misbruik wordt gemaakt van valse beloften die mensen graag zouden willen geloven..

 8. Romana
  21 mei 2014
  0

  Waar kan ik zo elixir kopen?
  groet
  romana

Geef een reactie