Licht: onze verbindingsdraad ~ Deel IV

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 10171x bekeken

Licht-onze-verbindingsdraad-Deel-IVDr. Johanna Budwig en licht
Dr. Johanna Budwig was een van de prominentste wetenschappers die onderzoek deed naar de manier waarop het lichaam licht vasthoudt en gebruikt. Ze was een van de eersten die begreep dat licht doorslaggevend is bij een succesvolle behandeling van zeer ernstige ziekten zoals kanker. Ze ontdekte hoe belangrijk essentiële vetzuren zijn voor het vasthouden van kennis en informatie en hoe juist gebruik ervan ons volledige potentiaal kon ontsluiten.

Ze kwam er ook achter dat de zwavelrijke aminozuren, die in proteïnen zitten, tegelijkertijd moeten worden meegenomen, zodat de essentiële vetzuren in de oliën volledig benut kunnen worden. Niet verwonderlijk natuurlijk als je nagaat dat deze oliën in de natuur altijd voorkomen met proteïnen, of het nu gaat om een plant of om een dier. Ze begreep dat we in staat moeten zijn om deze oliën op te nemen, ze door ons lymfatisch systeem te vervoeren en ze ook in de celmembraan te krijgen.

Lijnzaadolieklysma
In het prille begin van de behandelingen adviseerde dr. Budwig haar patiënten een lijnzaadolieklysma. Ze bracht via de anus 500 cc lijnzaadolie op lichaamstemperatuur in, dat een uur binnengehouden moest worden. Ze meldde dat gedurende dat uur de patiënt meer elektron-fotonactiviteit zou ontvangen dan hij ooit eerder had gekregen. Dit zou zijn toegang naar innerlijke wijsheid openen en hem in staat stellen oplossingen te vinden voor zijn problemen.

Oliën zijn zeer belangrijk voor hydratie. En hydratie is zeer belangrijk om angst te bestrijden.

Het werk dat Johanna Budwig heeft verricht ten aanzien van kanker is juist zo fascinerend, omdat ze eigenlijk zegt dat een zieke die wil herstellen, zijn innerlijke antenne moet richten op het volledige lichtspectrum. Ze had het niet alleen over het kleurenspectrum, maar ook over ultraviolette en kosmische stralen. Ze zei dat al deze stralen vitale informatie bevatten en dat het de bedoeling is dat die door het lichaam worden ontvangen, vervolgens worden vastgehouden in de elektrowolken en ten slotte worden gebruikt door de cellen. We weten dat dit proces onmogelijk wordt als we gedehydreerd en vernauwd zijn, omdat de lading rondom de celmembraan verandert en de vorming van elektronwolken door die verandering wordt geblokkeerd. We weten ook dat we angstig worden als we in deze vernauwde toestand zijn.

Extra fotonactiviteit 
Het is bekend en bewezen dat in deze tijd meer fotonactiviteit beschikbaar is dan in de afgelopen elfduizend jaar. Dat betekend dat we nu meer wijsheid tot onze beschikking hebben. We kunnen echter alleen toegang krijgen tot die wijsheid als we onze reageerbuis (ons lichaam) goed hebben voorbereid. De verhoogde mate van licht, het lagere magnetismegehalte en de hogere pulsering van de Aarde geven ons allemaal een hoog potentiaal voor verandering op persoonlijk gebied en op wereldniveau.

We kwamen in 1987 de fotonengordel binnen en sinds 21 december 2012 zitten we er volledig in. Elk van ons moest de overgang maken. 

Licht komt niet alleen vanuit het universum, maar het wordt ook geproduceerd door vrije radicalen die op grote snelheid bij elkaar komen. Dit interne geproduceerde licht wordt “biofotonen” genoemd.

Ons DNA verpersoonlijkt het licht vanuit het universum, en het bevat de blauwdruk van wie we zijn. Wanneer we volledig functioneren en in staat zijn biofotonen te maken en af te scheiden, kunnen we helemaal laten zien wie we zijn.

Licht ~ één zijn met alles
We zien dus hoe uitdrukkingen als “verlichting”, “alziend” en “alwetend” eigenlijk gaan over ons vermogen om licht vast te houden en te benutten. In feite is het het licht dat alles ziet en alles weet. In dat licht ligt het vermogen te zien dat alles is verbonden, en die vreugdevolle verbinding betekent harmonie, één zijn met alles.

Dat is geen nieuwe, maar zeer oude kennis. Egyptische tempels hadden speciale kamers waar zalfoliën werden gemakt; andere kamers waren speciaal ontworpen om individuele verhoging van trillingen te bewerkstelligen. Zalven met olie is eigenlijk zalven met licht, en dat werd duizenden jaren lang gekoppeld aan heling.

Bij heling gaat het om de trillingsverhoging en het in balans brengen van energie.

Wanneer er voldoende licht en zuurstof in het lichaam aanwezig zijn, kan er een omzetting plaatsvinden. Deze kennis verandert onze zienswijze ten aanzien van het functioneren van ons lichaam volledig. 

Ga naar het begin van het artikel Licht: onze verbindingsdraad (Deel I)

Bron: Barbara Wren in haar boek “Cellen van Licht”

Geef een reactie