Natuurlijk middel tegen kanker

Door Internationaal Therapeut, 8 reacties, 103392x bekeken

graviolaDe vrucht van de Graviolaboom
De zure Sop of vrucht van de Graviolaboom is een wonderlijke natuurlijke kankervernietiger, 10.000 keer sterker dan Chemotherapie.

Waarom weten we dat niet ? Omdat grote farmaceutische bedrijven hun geld terug willen verdienen na veel te hebben geïnvesteerd in onderzoek in een poging een synthetische variant te produceren voor de verkoop.

Nu je dit weet ben je misschien in staat iemand te helpen die in een beroerde situatie verkeert door hem te vertellen van het bestaan van de vrucht van de Graviolaboom. Of je kunt de sap zelf drinken als preventie tegen kanker. De smaak is niet naar, eigenlijk heel natuurlijk en heeft uiteraard geen bijwerkingen. Mocht je ruimte in je tuin hebben plant er dan een. Andere delen van de boom zijn ook erg nuttig.
De eerstvolgende keer dat je om een sapje vraagt, vraag dan naar Sour Sop.

Guanábana, SourSop
Hoeveel mensen zijn er niet onnodig gestorven omdat de grote farmaceuten het bestaan van de boom hebben verzwegen uit puur winstbejag. Deze boom is laag en wordt in Brazilië Graviola genoemd, “guanábana” in het Spaans en in het Engels heeft het de weinig inspirerende naam van “SourSop”. De vrucht is erg groot en de lichtzure zoete witte pulp kun je gewoon met de hand eten maar gebruikelijker is het om er sap of sorbets van te maken. In eerste instantie staat de boom in de belangstelling om zijn kanker vernietigende werking maar de boom heeft ook een geneeskrachtige werking op andere ziektes.

Deze plant heeft bewezen alle vormen van kanker te genezen. Naast kankerbestrijder bestrijkt Graviola een breed spectrum in het bestrijden van bacteriële en schimmelinfecties. Bestrijdt wormen en parasieten die het lichaam zijn binnengedrongen en is een uitstekend middel tegen depressies, stress en nervositeit. Als er één ding is dat het bestaansrecht van het Gezondheidswetenschapsinstituut rechtvaardigt dan is het wel het verhaal van de Graviolaboom.

Vernietigt alléén kwaadaardige cellen
De waarheid is verbazingwekkend simpel. Diep in het regenwoud van de Amazone groeit een boom die voor een medische revolutie kan zorgen op het gebied van kankerbestrijding. Alles wat jij en je arts dachten over kanker, de behandeling en de kans op overleven komt nu in een geheel ander perspectief te staan. De toekomst ziet er veel belovend uit.

Onderzoek heeft uitgewezen dat kanker op een veilige en effectieve manier bestreden kan worden met het extract van deze wonderboom zonder de afschuwelijke bijwerkingen zoals misselijkheid, haaruitval en gewichtsverlies. Het beschermt je immuunsysteem en is een beschermer tegen dodelijke infecties. Tijdens de behandeling voel je je sterker en gezonder. Het geeft je energie een enorme impuls en verbetert je perspectieven op leven. De bron waar deze informatie vandaan komt is niet anders dan verbazingwekkend te noemen: Het komt van Amerika’s grootste farmaceut. Sinds de jaren ’70 is de vrucht in een twintigtal laboratoria onderzocht en de uitkomsten van die testen waren allesbehalve saai.

De testen van het extract wezen uit dat het:

 • Effectief kwaadaardige cellen van 12 soorten kanker vernietigde zoals darm, borst, long, prostaat en alvleesklier kanker.
 • Het extract bewees 10.000 keer sterker te zijn dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn die doorgaans bij het bestrijden van kanker wordt gebruik.
 • Wat echter meer is: Het extract van de Graviolaboom maakt alléén jacht op kwaadaardige cellen en laat de gezonde cellen met rust.

De verbazingwekkende anti-kanker eigenschappen van de Graviolaboom zijn intensief onderzocht, dus waarom hebben wij er dan nooit van gehoord? Diverse delen van de Graviolaboom zoals de schors, blaadjes, wortels, vrucht en zaden van de vrucht worden al eeuwen door medicijnmannen in het Amazonegebied gebruikt voor het behandelen van hartkwalen, astma, leveraandoeningen en artritis. Op basis van summier wetenschappelijk bewijs investeerde de grote farmaceut veel geld en stelde veel hulpmiddelen ter beschikking om de eigenschappen van de boom te testen. De resultaten schokte de onderzoekers. De Graviolaboom bewees een kankerdodende dynamo te zijn. En hier kwam het Graviola verhaal bijna tot een eind.

Farmaceutische industrie
Geen patent voor ons, geen medicijn voor jullie
Het bedrijf had nu een enorm probleem. Omdat de Graviolaboom een natuurlijk gewas is was het niet mogelijk om het onder de bestaande federale wetten te patenteren. Er was dus geen enkele mogelijkheid om geldelijk profijt te trekken uit de boom. Later is gebleken dat de farmaceut 7 jaar bezig is geweest om twee van de krachtigste anti-kanker componenten van de boom synthetisch na te maken. Wanneer het hun zou lukken om de krachtige stoffen te repliceren dan zou men het kunnen patenteren en het ten gelde maken. Helaas! Ze knalde tegen een muur. De originele stoffen bleken niet na te maken. De geïnvesteerde miljoenen in het onderzoek konden niet worden terugverdiend. De droom om gigantische winsten te genereren vervloog en men legde het onderzoek onder in de la. Ze kozen ervoor om hun bevindingen en onderzoek niet te publiceren.

Gelukkig was er een onderzoeker van het Graviola’s onderzoeksteam die in gewetensnood kwam en die het misdadig vond dat er niets met de onderzoeksresultaten werd gedaan. Zijn baan riskerend nam hij contact op met een bedrijf die geneeskrachtige planten uit het Amazone gebied haalt en vertelde het hele verhaal van de graviola.

Resultaten onderzoek niet openbaar
Toen onderzoekers van het Gezondheidswetenschapsinstituut over het Graviola onderzoek werden geïnformeerd onderzochten ze meteen de onderzoeken op de kankerdodende boom. Het bewijs van de effectiviteit van de boom en de schokkende doofpot kwam snel en fel. Het Nationale Kanker Instituut deed voor het eerst in 1976 wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat van het onderzoek liet zien dat de bladeren en stengels effectief kwaadaardige cellen bestreden. Onweerlegbaar bewijs! De resultaten werden in een intern rapport gepubliceerd maar nimmer aan het publiek bekend gemaakt.

Geen bijwerkingen zoals misselijkheid en haaruitval
Sinds 1976 is Graviola in een twintigtal onafhankelijke laboratoria onderzocht en de uitkomsten waren steeds dezelfde: Graviola is een kankervernietiger. Echter initiatieven om een dubbel blind onderzoek te doen, gebruikelijk bij de mainstream artsen en onderzoekers, zijn nooit van de grond gekomen. Een onderzoek gepubliceerd in The Journal of Natural Products aan de hand van een onderzoek, uitgevoerd aan de Katholieke Universiteit van Zuid-Korea toonde aan dat een bestandsdeel uit de Graviolaboom met succes darmkankercellen vernietigde en dat het bestandsdeel 10.000 keer krachtiger was dan Adriamycin, een chemotherapeutisch medicijn. Het meest significante uit het onderzoek van KUZK was dat het bestandsdeel van de Graviola selectief te werk ging. Het vernietigde kwaadaardige cellen maar liet gezonde cellen met rust. Dit in tegenstelling tot de chemokuur die geen enkel onderscheid maakt tussen reproducerende cellen (zoals maag- en haarcellen) waardoor er afschuwelijke bijwerkingen optreden zoals misselijkheid en haarverlies. Recentelijk onderzoek aan de Purdue Universiteit heeft aangetoond dat de bladeren van de Graviolaboom effectief long, borst, prostaat en alvleesklier kankercellen vernietigen.

Na zeven jaar is het zwijgen dan eindelijk verbroken.

Bron: Gewoon-Nieuws.nl

Reacties (8)

 1. nelly coppens
  24 oktober 2014
  0

  hoevaak moet je het gebruiken en zijn die kanten klare drankjes die je bij de toco kan kopen ook goed

 2. Ineke Ruig
  24 oktober 2014
  0

  in april geopereerd aan borstkanker,alleen bestalling gehad ,en was al aan de graviola begonnen. voel me prima.
  dus ik geloof in uw produkt.

 3. Don
  24 juni 2014
  -1

  Kort samengevat : Kanker word veroorzaakt door Schimmel, Dr Simoncini behandelde kankerpatienten succesvol met Natriumbicarbonaat.
  Als je gezond eet dan heb je een versterkt immuunsysteem, als je de juiste producten eet met de stoffen die van nature gisten / schimmels doden dan hoef je je er niet druk over te maken, de farmaceuten zullen nooit erkennen dat het word veroorzaakt door een schimmel ondanks dat ze proefdieren injecteren met Aflatoxine dat afkomstig is van de schimmel en dus kanker veroorzaakt en ze zullen het ook nooit erkennen omdat :
  1. het lijden en sterven van miljoenen mensen al die jaren voor niets is geweest.
  2. de huidige medicatie en huidige methodes onbruikbaar zullen worden en geen geld meer zullen opbrengen
  3. het geld ophalen bij de mensen voor niets zal zijn geweest al die jaren
  4. en de miljarden die eraan verspild zijn al die jaren
  5. de dure oncologische centra’s allemaal voor niets geweest zullen blijken en gesloopt kunnen worden.
  6. zij vele boze massa’s mensen over zich heen zullen krijgen waar zij verantwoording voor zullen moeten afleggen en hun medische geloofwaardigheid weg zou zijn.
  Deze man heft verschillende info mooi samen gevat :
  https://www.youtube.com/watch?v=HmhHyq_Fv3s

 4. maarten
  2 juni 2014
  0

  onzin

 5. MAY DUFRAING
  27 mei 2014
  0

  MIJN DOCHTER HEEFT BORSTKANKER

 6. marlies
  22 mei 2014
  +1

  lees het boek, de verzwegen waarheid omtrent kanker maar eens, je gelooft je eigen ogen niet

 7. Klaar
  8 mei 2014
  0

  Ongelofelijk, maar dat de farmaceutische industrie het monopolie heeft is me inmiddels wel duidelijk.
  We zullen zelf meer moeten spitten, tot bewustzijn moeten komen en ons niet klakkeloos de medische standaard procedures moeten laten voorschrijven. Er gaan nog veel te veel mensen dood aan kanker, veel ook ondanks ( of dankzij???)de giftige chemo therapieen.
  De natuur reikt ons alles asn wat we nodig hebben, wat te denken van cannabis?? Dank je wel moeder natuur!!!!

  1. Zendorado
   14 mei 2014
   0

   Daar sluit ik me graag bij aan :-). Hartegroet, Vicky

Geef een reactie