Palma Christi, de wonderolie

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 29093x bekeken

Palma-Christi_-de-wonderoliePalm van Christus

Wonderolie staat al eeuwen bekend om zijn helende kwaliteiten. Onder de naam Palma Christi, of Palm van Christus, gebruikte Edgar Cayce deze olie intensief in zijn werk met patiënten.

Waarom wonderolie helende kwaliteiten heeft, is niet geheel duidelijk, maar de resultaten zijn uitgebreid gedocumenteerd.  Het staat erom bekend dat het wit licht uitstraalt, dat, net als daglicht, alle golflengten van het zichtbare spectrum bevat in dezelfde intensiteit. Dit witte licht dringt de cel binnen en geeft het energie, waardoor beweging wordt gestimuleerd en blokkades minder worden. Bovendien weet men dat de menselijke cel zijn eigen licht in de vorm van biofotonen produceert vanuit zijn DNA-spiraal.

Het kan zijn dat een wonderoliepakking het ontstaan van dit cellulaire licht bevordert en dat kan het lichaam gebruiken om te helen.

Wonderoliepakking
Een wonderoliepakking is waarschijnlijk de ultieme  methode om energie in een gebied te brengen dat moeite heeft met het opheffen of zelfs met het verschuiven  van blokkades. Het is zo’n veelzijdige methode dat het bij alle situaties goed is, met de volgende uitzonderingen: een hoge bloeddruk, gedurende de zwangerschap of menstruatie, of als er een risico is op bloedingen.

Bij een wonderoliepakking geldt altijd één regel die van toepassing is: als er een probleemgebied is, behandel de lever dan het eerst.

Dan weet je zeker dat de hoofdroute van eliminatie open en gereed is om toxiciteit te ontvangen als deze is afgegeven door het probleemgebied. Als de lever eenmaal is geopend, kun je een wonderpakking op het probleemgebied leggen om de blokkade op te heffen.

Voor deze methode heb je nodig:

– een lap van ongebleekte ruwe katoen of wol van 67 x 30 cm;
– een fles wonderolie (organische);
– een rol plakfolie of iets van gelijksoortig materiaal;
– een kruik.

Instructies:

– vouw de lap in tweeën of in drieën;
– leg hem op een vlakke afwasbare ondergrond;
– giet er voldoende wonderolie overheen, maar niet zo veel dat het gaat druppen;
– leg de doek met olie op de lever;
– wikkel plakfolie over de doek en rond je lichaam om het op zijn plaats te houden;
– doe oude kleding aan in verband met lekken;
– ontspan en leg een kruik gevuld met warm water om het levergebied; laat het een uur liggen (als er sprake is van een ernstige blokkade kun je de duur verlengen).

Nadat je de lever met de pakking hebt behandeld, kun je het herhalen bij elk gebied waar je je ongemakkelijk voelt.

Een wonderoliepakking is een krachtige methode die altijd beweging in het lichaam bewerkstelligt. Je moet er zeker voorzichtig mee omgaan als je een hoge bloeddruk hebt. Als je twijfelt, gebruik de pakking dan in het begin 10 minuten, zodat je kunt bepalen hoe je je dan voelt. Omdat deze methode beweging doet ontstaan, kan het nuttig zijn om er bijvoorbeeld een (koffie)klysma achteraan te doen, zodat de beweging toxines door en uit het lichaam drijft.

Na deze methode (en vaak tijdens) ervaar je meestal een diepe ontspanning. Pijnen en krampen worden verzacht en zakken weg.

De frequentie van een wonderoliepakking hangt af van de situatie, maar in het algemeen wordt geadviseerd deze methode niet meer dan vijf keer per week toe te passen.

Gebieden die uitermate goed reageren op deze pakking zijn de lever, het colon, de longen (aan de voor- en achterkant) en de voortplantingsorganen, maar elk gebied waar een ontsteking of toxiciteit is, zal reageren. Het endocriene systeem, met zijn verbinding met licht, reageert ook goed op een wonderoliepakking, dus de toepassing ervan in een gebied zoals de schildklier kan heel nuttig zijn.

Als je een wonderoliepakking gebruikt na een operatie, kan het de vorming van hard littekenweefsel en verklevingen voorkomen (dan moet je de pakking zo snel mogelijk na de operatie aanbrengen). Het helpt ook goed bij oud littekenweefsel.

In gevallen van bronchitis stimuleert een wonderoliepakking de beweging van lymf in de longen en de afvoer van verdikt longweefsel. Nogmaals: behandel eerst de lever met een pakking.

Bron: Barbara Wren 

Geef een reactie