Rauw voedsel als geneesmiddel

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 17062x bekeken

Rauw-voedsel-als-geneesmiddel-1Meisje geneest van eczeem door rauw voedsel

Maya had sinds haar babytijd last van eczeem. Vanaf haar eerste verjaardag zat ze regelmatig onder de rode vlekken. Haar dokter schreef steroïden voor en vertelde haar ouders geitenmelk te geven in plaats van koemelk. De behandeling leek te werken, Maya knapte weer op. Al snel daarna ging het weer bergafwaarts. Maya was vaak verkouden en haar ouders waren bezorgd dat de symptomen te maken hadden met de steroïden. Ze waren ook bang dat de onderliggende problemen nog niet waren verholpen.

Toen Maya vier jaar oud werd kwam haar eczeem plotseling terug. Haar ouders besloten haar geen voedingsproducten met gluten en melk meer te geven. Ze zetten haar bovendien op een suikervrij dieet. Zes maanden en enkele homeopathische behandelingen later was Maya’s eczeem bijna verdwenen. Ze had alleen nog een paar kleine vlekjes op haar armen.

Toen ze zeven werd was Maya’s eczeem erger dan ooit. Haar ouders kwamen erachter dat ze ook last had van candida en parasieten. Haar natuurgeneeskundige kwam met een nieuw dieet. Maya kreeg geen vlees, eieren en snoepjes meer en leefde van granen, gestoomde groenten, olijfolie en kokosolie. Ze at ook zaden, fruit en een beetje vis.

Maya ging steeds verder achteruit, viel af en werd ziek. Haar ouders ontdekten op Instagram een groep die candida behandelde met rauw voedsel. Tien dagen lang at Maya alleen maar bananen. Ook de andere gezinsleden probeerden het nieuwe dieet. Ze voelden zich energieker en waren beter gehumeurd.

Drie maanden lang aten Maya en haar broers bijna alleen maar fruit en groenten. Ze aten veel avocado, kokosnoot, noten en zaden. Na een detox van drie maanden begon Maya’s huid te genezen. De rode vlekken zijn nu bijna helemaal weg.

Het gezin blijft het rauwvoedseldieet volgen en zegt zich geweldig te voelen.

Bron: 9 For News en MindBodyGreen

Geef een reactie