TheeTox: een milde detox kuur met thee

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 27218x bekeken

TheeTox-een-milde-detox-kuur-met-theeMilde reinigingskuur voor je lichaam

Heb je een opgeblazen gevoel? Heb je weinig energie? Heb je een trage vetverbranding? Houd je overmatig vocht vast? Dan is TheeTox kuur zeker iets voor jou!

Waarom je lichaam reinigen?
Wist je dat er op dit ogenblik tot 7kg (!) afvalstoffen in je lichaam kunnen achterblijven, die zorgen voor een opgeblazen gevoel, extra kilo’s en die alle energie uit je lichaam zuigen?

We weten allemaal dat gezond eten en regelmatig bewegen essentieel is voor een goede ge-zondheid. Maar soms wijken we van “het rechte pad” af, waardoor er allerlei kwaaltjes en pro-blemen ontstaan.

TheeTox zal je helpen je lichaam op een vriendelijke en milde manier te reinigen, je spijsverte-ring te ondersteunen, je meer energie te geven en uiteindelijk alle afvalstoffen uit je lichaam weg te krijgen. En dit dankzij de 100% natuurlijke, organische ingrediënten die TheeTox uniek maken.

Wat is TheeTox?

100% natuurlijke, organische ingrediënten.

TheeTox is thee aangevuld met zorgvuldig geselecteerde kruiden, in de juiste samenstelling en volgens de authentieke Chinese geneeskunde. TheeTox theezakjes bevatten geen additieven, chemische elementen of laxeermiddelen. Enkel “puur natuur”-ingrediënten. Om zorg te dragen voor je lichaam.

Aanvullen in plaats van uitputten
De meeste detox kuren werken laxerend, waardoor het lichaam uitgeput raakt en zowel slechte afvalstoffen, als goede verteringsbacteriën verwijderd worden. Met als gevolg een verterings-systeem dat nog meer ontregeld raakt.

TheeTox werkt niet laxerend, maar aanvullend: het levert goede verteringsenzymen, vitamin-en, mineralen, antioxidanten en spoorelementen die allemaal zorg dragen voor je gezondheid.

Hemelse smaak
We hebben niet enkel aandacht geschonken aan de werking van TheeTox (dat is en blijft na-tuurlijk het belangrijkste) maar ook aan de smaak. Het resultaat is een zachte, hemelse thee, die niet alleen goed doet voor je lichaam maar ook nog eens lekker is om te drinken.

Kwaliteitsthee in builtjes

TheeTox komt in handige theebuiltjes, zodat je deze altijd en overal kan drinken. Voor reguliere theebuiltjes wordt meestal “tea dust” gebruikt: de resterende “kruimels” onderaan een grote zak thee. Eigenlijk bevatten gewone thee builtjes vaak de afval van thee…

TheeTox is kwaliteitsthee die via een speciaal procédé wordt gehakt en gemalen, zodat deze in handige builtjes verpakt kan worden en al zijn goedheid kan afgeven.

TheeTox: nog eens alle pluspunten op een rijtje:

– geeft je meer energie;
– geeft je een platte(re) buik;
– zorgt voor een mooiere, egale huid;
– verhoogt je vetverbranding;
– verwijdert je overtollige vocht;
– schakelt je oncontroleerbare eetbuien uit.

Bron: Natural Goodies

Geef een reactie