Tumor verdwijnt bij wonderbaby dankzij cannabisolie op speen

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 30078x bekeken

Tumor-verdwijnt-bij-wonderbaby-dankzij-cannabisolie-op-speenCannabisolie: succesvolle alternatief voor chemotherapie of bestraling

Toen een vader te horen kreeg dat zijn acht maanden oude zoontje een inoperabele hersentumor had, weigerde hij te kiezen voor chemotherapie of bestraling. In plaats daarvan verdiepte hij zich in alternatieve behandelingen. Hij kwam uit bij cannabisolie.

De dokter van de baby, dr. William Courtney, stond aan het begin van zijn carrière sceptisch tegenover het gebruik van medicinale cannabis, maar heeft zulke verbazingwekkende resultaten gezien dat hij er nu een groot voorstander van is.

“Ze deden twee keer per dag cannabisolie op de speen van de baby. Na twee maanden was de tumor een stuk kleiner. De kinderoncoloog gaf de vader toestemming om af te zien van traditionele behandelingen,” aldus dr. Courtney in een interview met de Huffington Post.

Na vier maanden was de tumor geheel verdwenen. En na acht maanden was het hersenweefsel weer compleet hersteld. “Door te kiezen voor cannabisolie zal het kind geen last hebben van schadelijke langetermijngevolgen die worden geassocieerd met chemotherapie of bestraling,” zei Courtney. “Het kind wordt een wonderbaby genoemd. Ik vind dat we deze therapie aan alle kinderen moeten aanbieden alvorens we ze bestoken met allerlei soorten medicijnen die afschuwelijke bijwerkingen hebben.”

Cannabis kan worden gebruikt tegen kanker, astma, maar ook neurodegeneratieve ziektes en auto-immuunziektes. Diverse studies tonen de geneeskrachtige werking van cannabis onomstotelijk aan. Het Amerikaanse kankerinstituut NCI noemt 25 studies die laten zien dat cannabis de verspreiding van kanker kan tegengaan. Datzelfde instituut werd in 2007 beroofd van 1,5 miljard euro aan subsidies om de oorlog in Irak en de strijd tegen terrorisme te financieren.

Wil je meer te weten komen over medicinale cannabis en de effecten ervan op de menselijke gezondheid, bekijk dan onderstaande documentaire.

Bron: 9 For News en Natural News

Geef een reactie