Diabetes type 2 toch omkeerbaar

Door Internationaal Therapeut, 2 reacties, 20851x bekeken

Diabetes-type-2-toch-omkeerbaar-1Zo kun je de onherstelbaar geachte aandoening diabetes type 2 toch omkeren

Uit een experiment met diabetespatiënten blijkt dat diabetes type 2, een onherstelbaar geachte aandoening, toch kan worden ‘omgekeerd’. Van de negen deelnemers aan het experiment hadden er zeven na een half jaar geen verhoogde bloedsuikerwaarden meer. Ook was hun medicatie aanzienlijk teruggebracht.

Voor zorgverzekeraars De Friesland en VGZ is dit aanleiding om volgend jaar bij wijze van proef aan verzekerden met diabetes eenzelfde experiment aan te bieden. Deelnemers moeten dan wel een eigen bijdrage betalen.

Diabetes type 2 is met 900.000 patiënten de meest voorkomende chronische ziekte. Mensen die eraan lijden krijgen vaak te maken met ernstige complicaties als hart- en vaatziekten, nieraandoeningen of depressie.

Normaal gesproken wordt diabetes type 2 alleen maar erger. Bij de zeven groepsleden bleek de aandoening juist te minderen. De twee overige groepsleden waren nog niet op een gezond niveau, hoewel hun bloedsuikerwaarden wel aanzienlijk waren verlaagd.

De ‘omkering’ van de bloedsuikerwaarden had te maken met een consequente inname van gezonde voeding op regelmatige tijdstippen. Hoewel het experiment niet wetenschappelijk is omdat het te kleinschalig is, stemt het voedingsdeskundigen wel positief.

Huisartsen schrijven voor de patiënten meestal medicijnen voor die bijwerkingen hebben. De kosten van diabetes bedragen meer dan 10 miljard euro per jaar.

Een andere oplossing om diabetes ‘om te keren’, is het gebruikmaken van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit zelfherstellende vermogen wordt aangestuurd vanuit het onderbewustzijn, waarop positieve invloed uitgeoefend kan worden met bijvoorbeeld meditatie en hypnotherapie.

Trancewerk biedt al jarenlang een speciale hypnosesessie tegen diabetes aan, waarbij diverse mensen lieten weten dat zij binnen enkele weken volledig hersteld waren van diabetes. Bij controle bleek dat de bloedsuikerwaarden inderdaad gestabiliseerd waren na het doen van deze hypnosesessie, ondanks dat artsen voorgespiegeld hadden dat deze chronische ziekte alsmaar erger zou worden. Het tegendeel bleek echter waar.

Trancewerk biedt deze hypnosesessie ‘Hulp bij diabetes’ aan, voor meer informatie klik hier.

Bron: 9 For News 

Reacties (2)

 1. Richard
  18 december 2014
  0

  Ik ben zelf het levende bewijs dat diabetes type 2 omkeerbaar is.
  Door het veranderen van mijn voedingspatroon (geen koolhydraten en suikers meer), sporten en daarbij afvallen ben ik helemaal medicijnenvrij. Mijn bloedsuiker is van 26 naar 6 gedaald !
  Moraal: luister naar je lichaam, stop met alle welvaartsvoedsel dat volgestopt zit met verborgen suikers en wees voorzichtig met het klakkeloos slikken van medicijnen.

 2. 18 november 2014
  0

  Dit is toch echt al lang bekend hoor. Toch zeker wanneer het overgewichtgerelateerd is verdwijnt de diabetes nadat men voldoende is afgevallen meestal.

Geef een reactie