Zonder reiniging geen genezing

Door Internationaal Therapeut, 0 reacties, 3862x bekeken

Zonder-reiniging-geen-genezing_1Reiniging als basis voor genezing
Grondige reiniging helpt het zelf-regenererende vermogen van je lichaamscellen te herstellen.

Er zijn drie basisbegrippen om een gezond lichaam te  creëren:
– reinigen van je lichaam;
– wederopbouw;
– instandhouden van je lichaam en geest

Je gezondheid is je eigen verantwoordelijkheid
Besef dat je meer vatbaar bent voor allerlei ziektes en stress als je lichaam niet optimaal gezond is. Vandaar dat je een ziek lichaam eerst dient grondig te reinigen. Pas daarna kun je het weer opbouwen om er vervolgens voor te zorgen dat je je verworven gezondheid behoudt.
Daarvoor bent je zelf grotendeels verantwoordelijk!

Hoe doe je dat?
Er zijn verschillende reinigingsmogelijkheden beschikbaar die goed werken. Een van de mooiste doeltreffende reinigingsmethoden is de Citroensapkuur met Ahornsiroop van Stanley Burroughs uit Hawaï. Het werkt snel en efficiënt.

Stanley Burroughs schrijft:
“De gave van het menselijk organisme om zichzelf te genezen is onbegrensd. Men hoeft het lichaam slechts de gelegenheid te bieden. Zodra de mens de wetten der gezondheid en haar creatieve kracht leert kennen, hoeft hij de diverse vormen van ziekte niet meer te bestuderen zoals gebruikelijk is bij de gangbare geneeskunde. Deze beperkte werkingsvelden zijn er hoofdzakelijk omdat één allesomvattend begrip van de onderling samenhangende functies van het lichaam ontbreekt. Als gevolg daarvan kan de eigenlijke bron van ziekte niet worden aangepakt.

Alle methoden zonder een veelomvattend begrip voor de mens, zowel op lichamelijk als geestelijk gebied, zijn uiteindelijk gedoemd te falen. Bijwerkingen en mislukking duren voort zolang de begrenzing blijft bestaan.

Moderne geneesmiddelen blijken vaak zulke ongewenste bijwerkingen te hebben. In het verleden is men namelijk de verschillende bestanddelen van geneeskrachtige planten gaan isoleren, om de werkzaamheid te vergroten. De ’compenserende’ elementen van de kruiden ontbreken. Door de opkomst van de chemie zijn geneesmiddelen nog sterker geworden met alle gevolgen van dien. Zo willen deze medicijnen nog wel eens ontregelend werken. Bovendien onderdrukken of verdoven ze vaak alleen de symptomen maar en blijft de oorzaak bestaan. Op deze wijze raakt de patiënt uit balans en wordt afhankelijk.”

Naast al het goede dat de gevestigde Westerse geneeskunde zeker biedt, heeft zij dus ook haar beperkingen. Steeds meer artsen en patiënten beseffen dit en herontdekken de oeroude geneeswijzen die in deze technisch-georiënteerde maatschappij ’verloren’ zijn gegaan.

De eenvoud, volledigheid en specifieke werkzaamheid van de zich langzaam uitbreidende natuurgeneeswijzen is overweldigend. Daarbij is de Citroensapkuur geen uitzondering. Het is geen poging om iets nieuws in de wereld te brengen, maar eerder om het tijdloze nieuw leven in te blazen, zodat de simpele wetten van de natuur weer ten voordele van uw gezondheid kunnen werken.

Bron: Alles over de Citroensapkuur

Geef een reactie